Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De memoires van Plum Sykes

Door Patricia op 10.05.2011

Plum Sykes, bekend als Voguette en auteur van het boek Bergdorf Blondes, schreef voor Amazon een Kindle Single. Say what? Een Kindle Single is een verhaal dat je kan downloaden op je Amazon  Kindle en dat langer is dan een artikel, maar korter dan een boek. Plum's Kindle Single zal een korte memoir zijn met de titel Oxford Girl. Ze kijkt terug in de tijd en beschrijft haar periode in Oxford als jonge socialite. Hoewel Plum's ouders uit rijke families kwamen waren ze zorgeloze bohémiens. Resultaat: het gezin met zes kinderen had dan wel de high society achtergrond, maar geen geld.

51XntfrldqL._SS500_ PlumSykes_338x450

Oxford Girl zal vanaf woensdag 18 mei beschikbaar zijn via Amazon. Lees zeker ook dit interview met Plum Sykes!

page loaded