Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mulberry: The book

Door Patricia op 08.05.2011

Het Britse topmerk Mulberry viert zijn veerstigste verjaardag met een topper van een boek, dat maar liefst 480 bladzijden telt. Met dit boek wilde Mulberry meer doen dan een terugblik werpen op 40 jaar mode, en daarom werkte het merk samen met fotografe Venenetia Daerden. Daerden was de laatste drie jaar de "vlieg op de muur" in het Mulberry imperium. Ze kiekte modeshows, evenementen en nam een kijkje achter de schermen om de spirit van het merk te vatten. 

Mulberry-Book-Launch

Bekende gezichten als Florence Welch, Alexa Chung en Lara Stone mochten niet ontbreken, maar ook een kaartje van kleuter Hudson aan zijn moeder Emma Hill, de creative director van Mulberry, maakt deel uit van het boek.

mulb

Een kijkje in de wereld van Mulberry heb je al voor slechts 65 €, en is te verkrijgen op www.mulberry.com. Een niet te missen boek voor op je koffietafel!

page loaded