Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Fashion Folio

Door Patricia op 04.05.2011

De modeblogscene in België begint de laatste maanden eindelijk op volle toeren te draaien. Leuk gevolg daarvan? De hoop nieuwe en interessante mensen achter de blogs die we bij Belmodo.tv leren kennen. Eén van die interessante mensen is Afrodite, het meisje dat al sinds 2009 achter de blog The Fashion Folio zit. Momenteel is deze getalenteerde studente journalistiek 19 en spendeert ze het merendeel van haar dagen in hometown Meise en Mechelen, de stad waar ze studeert. 

afro2

Why we love her? Afrodite is niet alleen bijzonder mooi en sympathiek, ze kan nog schrijven ook. En ze puzzelt haar modebewustzijn in haar dagelijkse leven, waardoor we haar steeds te zien krijgen in enorm draagbare, maar verrassende silhouetten. Bij deze zijn jullie gewaarschuwd: hou Afrodite zeker in de gaten, het zal niet de laatste keer zijn dat je van haar hoort!

mj3

afro5

afro3

DSC_0346

page loaded