Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Here’s to the after hours Athlete

Door Michael op 02.05.2011

Here_s-to-the-after-hours-Athlete-Vice-Puma-Belmodo.tv-1

Zin in een funky feestje? Wel dan moet je absoluut nu vrijdag 6 mei 2011 richting Brussel. Vice organiseert er samen met Puma het feestje ' Puma Social' @ Madame Moustache. Een afterwork concept met megaveel leuke spelletjes die je vroeger zeker hebt gespeeld. Denk aan caféspelen als darts, bowlen, tafelvoetbal of karaoke. Oldskool fun dus!

Naast een megasfeer krijg je er ook een hele line-up van steengoeie dj's als Blanche en Bietnik, Jules X, Ed & Kim en de liveband Rock 'n Rollin. Booze & food ontbreekt natuurlijk ook niet. Puma Social wil op die manier de zogenaamde ' after hours athletes' samenbrengen. Een plek waar je zowel online als offline jouw sociaal netwerk kan uitbouwen en terwijl nog wat leuke prijzen in de wacht kan slepen. 

Heb je zin om af te zakken naar de Puma Social party? Inschrijven via de site is de boodschap.  Schrijf je hier in voor Puma Social!

page loaded