Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion by Serge Leblon

Door Michael op 30.04.2011

Serge-Leblon-Fashion-boek-Belmodo.tv-1
Serge-Leblon-Fashion-boek-Belmodo.tv-3 Serge-Leblon-Fashion-boek-Belmodo.tv-4

Ideaal om de zomerse dagen door te komen is een leuk modeboek. Eentje om inspiratie op te doen voor je zomer looks of je alvast voor te bereiden voor komende winter. Maar laten we voorlopig maar focussen op de lekkere temperaturen. Het nieuwste fotoboek, wat je absoluut niet mag missen, is Fashion van Serge Leblon.

Serge-Leblon-Fashion-boek-Belmodo.tv-5

BaseDesign & Ludion werkten al eerder samen voor de catalogus van de modetentoonstelling UltraMegaLore in het Modemuseum van Hasselt. Beiden hadden het idee om een boek te publiceren rond fashion. De eerste in de reeks die verschijnt is Fashion

Serge-Leblon-Fashion-boek-Belmodo.tv-2

Ontdek het werk van modefotograaf Serge Leblon met o.a. Véronique Branquinho, Hermès, Sonia Rykiel & Chanel. Het boek brengt trouwens een topinterview van film- en tv regisseur Loïc Prigent met Serge Leblon. De topfotograaf startte zijn carrière als oorlogsfotograaf. Die ervaring nam hij allicht mee in zijn latere modewerk. Elke keer zorgt hij voor een samenspel tussen realiteit en droomwereld. 

Fashion by Serge Leblon is verkrijgbaar bij de Bozarshop, Rue Ravenstein 15, 1000 Brussel.

page loaded