Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hands Up For Fresh Talent

Door Michael op 28.04.2011

Hands-Up-For-Fresh-Talent-Sonic-Angel-Belmodo.tv-2 Hands-Up-For-Fresh-Talent-Sonic-Angel-Belmodo.tv-3

Zonnig weer, zwoele temperaturen, korte rokjes, lange avonden en koele cocktails ... waar denk je instant nog aan? Yes, festivals! Belmodo.tv steunt beginnende ontwerpers maar ook upcoming muzikanten. Hands Up For Fresh Talent is een platform waar nieuw talent een kans krijgt om door te groeien.

Hands Up For Fresh Talent is ontsproten uit een samenwerking van interimkantoor Randstad & Sonic Angel. Dat laatste is het muziekplatform van Maurice Engelen en Bart Becks. Bedoeling is om ruimte te creëren om talent aan het begin van haar/zijn carrière helemaal te laten openbloeien. 

Hands-Up-For-Fresh-Talent-Sonic-Angel-Belmodo.tv-1

Voor deze zomer zijn er 3 Sonic Angel artiesten geselecteerd Alice Avery, Jerusalem Syndrome en Barefoot and the shoes. Deze 3 houden een mini-tour in een aantal Belgische studentensteden. Check Facebook voor een overzicht van de optredens. 

De bedoeling is dat je stemt op je favoriet! 1 van de 3 zal de wedstrijd uiteindelijk winnen én schitteren op een groot festivalpodium! Als je stemt maak je bovendien kans op festivaltickets voor Rock Werchter, TW Classic, Les Francofolies of Pukkelpop. Als dat geen goeie reden is! 

Klik hier om jouw stem uit te brengen!

www.freshtalent.be

page loaded