Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Lagerfeld & Magnum

Door Michael op 27.04.2011

Karl-Lagerfeld-Magnum-Belmodo.tv-2 Karl-Lagerfeld-Magnum-Belmodo.tv-1

Het zijn busy times voor Chanel designer Karl Lagerfeld. Na een samenwerking met Coca-Cola Light, mag hij nu de frisko in de hand nemen voor Magnum. Hmmmmm heerlijk! Indeed zeker als je denkt aan de chocolade. Maar terug naar de orde van het artikel ... Lagerfeld neemt plaats achter de camera en de Amerikaanse actrice Rachel Bilson staat er voor. 

Karl-Lagerfeld-Magnum-Belmodo.tv-4

In totaal zijn 3 verschillende video's geshoot met Bilson én Lagerfeld's BF Baptiste Giabiconi in de hoofrol. Rachel speelt eerst een kunstenares, vervolgens een succesvolle ballerina en als laatste een topmodel. De filmpjes werden onlangs voorgesteld trouwens op het Tribeca Film Festival in de aanwezigheid van Lagerfeld, Bilson én bovendien Anna Wintour. Wie had gedacht dat La Wintour de reclame niet wou missen? Me not ...

Karl-Lagerfeld-Magnum-Belmodo.tv-3

Ohja Lagerfeld heeft iets speciaals ontworpen voor Magnum. Belmodo.tv-addict Patricia trekt morgen richting Parijs om er een kijkje te gaan nemen. Soon more on Belmodo.tv!

Neem alvast een kijkje behind-the-scènes én ontdek de eerste van de drie video's!

page loaded