Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My Way @ Modemuseum Hasselt

Door Michael op 19.04.2011

My-Way-Daniël-von-Weinberger-Modemuseum-Hasselt-Belmodo.tv-2 My-Way-Daniël-von-Weinberger-Modemuseum-Hasselt-Belmodo.tv-1

Modemuseum Hasselt haalt de nieuwste creaties in huis van juweelontwerper Daniël von Weinberger. De expo kreeg de naam My Way en kan je nu vinden in de centrale hal van het museum.

Als kind was Daniël von Weinberger al vroeg gefascineerd door de etalages van juwelierszaken op de Antwerpse Meir. Nadien ging hij sieraden studeren en mode & theater vormgeving, tot zelfs emailleren en beeldhouwkunst.

Zijn juwelen zijn vrolijk, oogverblindend en kleurrijk. Allerlei contrastmaterialen worden gecombineerd als ivoor & plastic tot zelfs goud & afval. Tijdens My Way kan je creaties zien met o.a. vilt & scoubidou. Simpele materialen die op een artistieke wijze een geraffineerde meerwaarde betekenen. De tentoonstelling brengt een nieuwe kijk op het werk, de ideeën en het leven van Daniël von Weinberger.

Voor meer informatie surf naar de website van het Modemuseum Hasselt.

page loaded