Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stiletto Run

Door Angelique op 13.04.2011

Oh wat zijn we fier jullie dit zeer fashionable event te mogen voorstellen!  Modemuseum Hasselt en jawel  Belmodo.tv presenteren jullie de  Stiletto Run powered by La Bottega op zondag 29 mei.

STILLETORUN_visual_Belmodo.tv

Run sweethearts run...

Jullie moeten nu die stiletto's uit de kast trekken en beginnen oefenen. Rond crossen van hot naar her want het is de bedoeling dat jullie meedoen hé. 

Op zondag 29 mei tijdens de autoloze zondag in Hasselt zal rond 16:30 ter hoogte van de oude gevangenis het startschot gegeven worden van Stiletto Run, editie III.  

Er worden twee voorrondes gelopen (max. 50 deelneemsters per voorronde) en daarvan gaan telkens de eerste 15 naar de finaleronde. Dat betekent één grote finale met 30 deelneemsters die opnieuw 300 meter op hoge hakken zullen lopen. OMG spannend!

Voorwaarde voor de deelneemsters is dat de hakken van hun pumps minimum 9 cm hoog en maximum 1,5 cm breed zijn. Opgepast: laarzen zijn niet toegelaten.

What's in for you? Shoe, shoe, shoe...

Voor de winnares ligt een 'shoeshopping' bon van La Bottega ter waarde van maar liefst € 1500 klaar.  De tweede en derde prijs zijn bonnen van € 750 en € 250 waarmee ook deze winnaars mogen shoeshoppen bij La Bottega.

Alle finalisten (30 dames in totaal) ontvangen sowieso een Babyliss Sexiliss epileertoestel t.w.v. 99,90 euro, amai dat is toch ook al de moeite!

De Belmodo.tv prijs... and the winner is...

Voor het startsein zal door de Stiletto Run jury tussen 16:30 en 17:00 de Belmodo.tv-prijs toegekend worden aan de best geklede deelneemster. Zij krijgt een designerhandtas van Michael Verheyden ter waarde van 500 euro cadeau. Dus ' dress to impress' ladies!

Tot dan? 

Er is net als vorig jaar ook weer een fameuze 'pechprijs' gemaakt door chocolaterie BOON uit Hasselt en goedies voor alle deelneemsters.

Inschrijven kan hier op Belmodo.tv

De eerste 100 dames die zich inschrijven mogen meedingen om één van deze fantastisch prijzen te winnen!

Zondag 29 mei, 16u30 - Start rond 17u00
Modemuseum Hasselt - Thonissenlaan
011/ 23 96 21

Schrijf je hier in

page loaded