Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sugar Sunday

Door Michael op 07.04.2011

Sugar-Sunday-Sugar-For-Your-Closet-Belmodo.tv-1

Een pareltje van een e-shop is Sugar For Your Closet, een online shop met massa's accessoires. Die online store stapt nu ff naar buiten en organiseert op zondag 1 mei hun eerste home sale met de naam Sugar Sunday. Bezoekers maken op die manier kennis met de e-shop maar kunnen natuurlijk ook rekenen op een toffe korting bij elke aankoop.

Sugar-Sunday-Sugar-For-Your-Closet-Belmodo.tv-2

Iedereen is trouwens welkom. Place to be is de Bisschopstraat 13 bus 103, 9000 Ledeberg (Gent). Vanaf 13:00 tot 18:00! Vlak in het centrum, bus en tram zijn vlakbij dus geen smoes kan gebruikt worden:-)

Brands die je er zal vinden zijn Finsk, Jane Carr, Zoe & Morgan, Aamaya by Priyanka, Tutti Frutti, Kain Label & Charlott Vasberg. Niet te missen dus!

Meer informatie kan je vinden op www.sugarforyourcloset.com

page loaded