Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Handmade in Belgium

Door Michael op 05.04.2011

Handmade-in-Belgium-Hasselt-event-Belmodo.tv

Het lenteweer staat voor de deur en overal duiken evenementen en marktjes op. Plekken waar jong beginnend talent zijn eerste passen neemt en de kat uit de boom kijkt hoe het allemaal in elkaar steekt. Na De Invasie, Swishing, Swapping en nog andere initiatieven is er eindelijk 1'tje uit het gezellige Limburg. Hasselt verwelkomt voor de 2de editie op zondag 10 april Handmade in Belgium.

Handmade in Belgium is een markt waar je kan kennis maken met een 40-tal standhouders die er hun zelfgemaakte kleding, accessoires, interieur, design, grafisch ontwerp en fotografie tentoonstellen én verkopen. Aangevuld met workshops, wat drank en eten.

Handmade in Belgium
Fabriekspand Koloniale Waren
Kunstencentrum België
Koningin Astridlaan 85
3500 Hasselt

van 13:00 tot 18:00
Meer informatie kan je vinden op www.handmade-in-belgium.com

page loaded