Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A. Friend Ann Vallé

Door Angelique op 31.03.2011

Afgelopen vrijdag werd in de Gentse A.F. Vandevorst Guerilla shop  Aktion III een nieuwe vernissage voorgesteld. Je kan er nog tot eind mei het werk van modefotografe Ann Vallé zien en kopen. Meer info over Aktion III lees je hier op Belmodo.tv.

AFvandevorst_Gent_AnnValle1 AFvandevorst_Gent_AnnValle2

Ann Vallé shoot al jaren de backstagebeelden voor A.F. Vandevorst tijdens de Fashion Week in Parijs. Ook dat werk kan je nu zien in Gent en dus geheel logisch dat Ann een A. Friend genoemd wordt. 

AFvandevorst_Gent_AnnValle_4 AFvandevorst_Gent_AnnValle_5
AFvandevorst_Gent_AnnValle_6

De fotografe stelt naast haar A.F.Vandevorst werk nog 2 van haar favoriete eigen werken ten toon. En die knappe coupe is het werk van de beste kapster van de hele wereld Lyza Michiels! Ja we mogen eens stoefen met onze Belmodo.tv kapster toch? 

AFvandevorst_Gent_AnnValle_3

Als je in de buurt van de Brabantdam in Gent bent, spring dan zeker binnen bij Aktion III. En vergeet niet dat achteraan een supergezellig en lekkere pop-up brasserie hosted by Mineral ligt. Oh, wat zijn we zot van dit fashion meets art meets food concept. Nog meer van dat aub...

Wacht niet té lang want alles ook de boetiek zal eind mei na 6 maanden voorgoed verdwijnen in Gent en dan trekt A.F. Vandevorst en zijn friends waarschijnlijk weer richting Knokke... keep you posted!

page loaded