Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dress For Less

Door Michael op 23.03.2011

Dress-For-Less-Brussel-Event-Belmodo.tv-1

Fashion lovers in Brussel alert! Want op zondag 3 april is er de allereerste editie van Dress For Less Sunday's. Place to be zijn de prachtige Sint-Goriks Hallen. Daar kan je vanaf 11:00 terecht om er kleding tegen spotprijzen te kopen en te ruilen in een volledig open dressing.

Zowel kleding, accessoires als juwelen kan je er op de kop tikken. Nieuw, oud, vintage, rock of meer glamour style ... alles zal voor handen zijn. De ambiance wordt girly, chic & feestelijk. Het idee ontstond uit de behoefte om op een andere manier te gaan consumeren, m.a.w. dingen te hergebruiken en een nieuw leven in te blazen.

Het organiserende collectief bestaat uit 4 PR-studenten die gepassioneerd zijn door mode en constant op zoek gaan naar de beste fashion deals. Gesteund door de blogster YOPShopper kan je kennis maken met de verborgen pareltjes uit de Brusselse scène.

Dress For Less Sunday's
zondag 3 april 2011 
van 11:00 tot 16:00
Sint Gorikshallen/Halles Saint Géry
Sint-Goriksplein/Place Saint-Géry 1
1000 Brussel

Meer informatie kan je vinden op de Dress For Sundays blog.

page loaded