Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot op De invasie van Kortrijk

Door Angelique op 22.03.2011

Afgelopen zondag 20 maart vielen heel wat creatievelingen Kortrijk binnen met De Invasie. En ja hoor de opkomst was bijzonder groot, een meer dan een geslaagde derde editie en natuurlijk moesten we zoveel talent in 1 keer gaan opsnuiven. 

We hebben dit voor jullie gespot.

Oude bekenden met een erg grote liefde voor het vak

We volgen hen al een tijdje en weten dat wat ze maken met de nodige dosis passie is. Hun werk is topkwaliteit.

BlackBalloonDeInvasie
De nieuwe F/W collectie van Black Balloon is top. Superprint op zijn hemd is er ook in een magnifiek kleedje voor haar. Het gele kleed is eigenlijk een accessoire helemaal volgens de regels van het pick and play modespel van ontwerpsters Cléo Baele en Sarah Bos.

MonstrodeInvasie
De grappige creatievelingen van het Gentse Monstro, cupcakes en de betere handgemaakte popjes.

KarolienVerstraeten_DeInvasie
Karolien Verstraeten ontwerpt ultra-vrouwelijke kleedjes, ze heeft haar eigen boetiek bij haar atelier in Gent. 

Nieuw geweld onder the invaders

Helemaal nieuw op De Invasie is het luik fotografie.

SarahEechaut_DeInvasie
Wij zagen, bleven kijken en kijken en onszelf vergapen aan het werk van female fotografes van eigenbodem. Wat dacht je van dit staaltje internationaal ogend werk van Charlotte Boeyden

saraheechaut_soki
En het werk van  Sarah Eechaut? Ze maakt o.a. reportages voor The Word en fotografeerde de gloednieuwe collectie van ontwerpersduo Soki.

DeGroteKleinePrins_DeInvasie
De Grote Kleine Prins is een creacollectief van grote mensen voor kleine of is het nu omgekeerd. De Barbie-hairbrush is hilarisch!

Heyniek_DeInvasie
Geweld afgezakt uit Nederland Niek Pulles is  Hey Niek ontwerpt superleggings, kleurrijk en erg uniek. Naast legwear designer is Niek ook een video-kunstenaar.

LoreLangendriesDeInvasie LoreOngenaeDeInvasie
Gloednieuw gesignaleerd op de Invasie recht uit de sympathieke provincie Limburg de kragen van Lore Langendries en de West-Vlaamse voorliefde voor België van Lore Ongenae. Ze opent waarschijnlijk binnenkort een winkel in Brugge.

Closet preview

En dan willen we jullie dankzij De Invasie nog even warm maken voor Closet. 

LisaColpaert_DeInvasie HiedeWinne_DeInvasie
Het designerplatform met o.a. de eerste kast voor Lisa Colpaert en waar je de juwelen van  Heidewinne kan kopen, opent nu vrijdag 25 maart. Check zeker onze Belmodo.tv wedstrijd want je maakt samen met je vriendinnen kans op een shoppingbudget van € 300. Good luck en tot de volgende Invasie, 2012 sowieso in Gent, keep you posted.

page loaded