Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EXPO: Savoir Faire Savoir Vivre by Aigle

Door Michael op 21.03.2011


Bij het woord regenlaarzen denk je meteen aan Aigle. De meester caoutchoutier maakt al laarzen sinds 1853. Een overzicht van dat alles kan je nu bekijken bij de shop Francis Ferent in Brussel. Nog tot en met maandag 28 maart 2011 kan je de tentoonstelling "Savoir Faire Savoir Vivre" bezoeken. Ontdek alle verschillende modellen van Aigle en hoe een regenlaars een übertrendy accessoire is geworden. Uit het atelier in het Franse Châtellerault werd zelfs een speciale kar gehaald waar de laarzen hun vorm door krijgen. Verwacht je aan een hele resem modellen rechtstreeks uit de Aigle archieven. Na de Parijse concept store Merci in oktober 2010, is het de beurt aan Francis Ferent in Brussel. De reizende expositie trekt nadien in mei naar Japan. Tijdens de tentoonstelling presenteert Aigle zijn collectie Liberty of London for Aigle
Geniet van een leuke tentoonstelling tijdens het shoppen bij Francis Ferent in Brussel.

www.aigle.com

Expo Savoir Faire Savoir Vivre by Aigle
t.e.m. maandag 28 maart 2011
Francis Ferent
Louizalaan 60
1050 Brussel

page loaded