Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bloggers Day of Silence: vandaag geen Belmodo.tv meer

Door Angelique op 18.03.2011

Belmodo.tv gaat mee in de mooie oproep vanuit bloggersland. Onder het motto 'For Japan with Love' willen we het vreselijke gebeuren in Japan een hart onder de riem steken. Iedereen die een blog heeft publiceert vandaag niet of voert voor de rest van de dag geen posts meer uit. Ook Belmodo.tv doet uiteraard mee!

forjapanwithlove_blog1

Vertel dit vooral verder en tweet of re-tweet  http://www.forjapanwithlove.com. We willen jullie ook oproepen Japan te steunen. In ons land doe je dat bijvoorbeeld via het Rode Kruis. Hier KLIKKEN en doneren maar. 

Vergeet even het paar schoenen dat vanuit de etalage naar jou aan het wuiven was ;o)! 

page loaded