Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv presents Closet thx to De Invasie

Door Angelique op 17.03.2011

We lieten het hier al eerder weten op Belmodo.tv dat Antwerpen binnenkort alweer een pareltje van een shop rijker zal zijn. Vrijdag 25 maart opent 'Closet' de deuren in de Volkstraat 9 nabij het Zuid. Wat ons betreft een absolute topbuurt en een topconcept, dat we graag 'in de kijker' plaatsen.

Closet

Closet_Belmodo.tv

Closet is het idee van de super sympathieke zussen Katrien en Mieke Fonck. Uniek is dat ontwerpers ruimte kunnen huren om hun werk te tonen en te koop aan te bieden, een topidee dus! Naast designers als My Daily Wood, Heide Winne en Titi & the German Kid kan je er ook terecht voor mooie modenamen als Wackerhaus, Them Atelier, Vibe Johansson, Custommade, Ready to Fish en Chromat.

In de shop staat ook een kast waarin 1 ontwerper, jong talent 1 maand lang zijn collectie mag aanbieden. De eerste maand is dat Lisa Colpaert. Haar werk ontdek je trouwens hier in episode 6 van ons Belmodo.tv programma.

De Invasie

Kom op zondag 20 maart, dit weekend dus naar De Invasie van Kortrijk want dan stellen we jullie Closet in preview voor aan de hand van onze video-installatie. Meer info over De Invasie vind je hier in ons preview artikel.

Closet_Belmodo.tv  
Wifi brainstormen met Mieke en Katrien van Closet bij Vitrin in Antwerpen...

Ontdek Closet en maak kans op...

... een namiddag winkelen met 2 vriendinnen en we geven jullie er € 300 shoppingbudget bovenop!

Hoe moet je dat precies doen? Vanaf zondag 20 maart Belmodo.tv in de gaten houden... ;o)

page loaded