Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: StyleScrapBook by Andy

Door Tiany op 13.03.2011

stylescrapbook-01

Al een tijdje tussen mijn favorieten en hopelijk binnenkort op jouw lijstje van must-see blogs is de blog van de Mexicaanse Andy Torres, stylescrapbook.com. Haar Latino roots, laten me als halve Latina niet onbewogen, maar wat me helemaal weet aan te trekken is haar geweldig gevoel voor stijl. Andy heeft het mooie Mexico ingewisseld voor Amsterdam en post dagelijks haar outfits die voornamelijk samengesteld zijn uit zeer betaalbare mode. Denk aan H&M, River Island, Zara en co... ons modehartje wordt daar uiteraard zeer vrolijk van. Ondertussen wordt de Mexicaanse beauty vaak gefotografeerd door de garde aan streetsyle fotografen, wordt ze regelmatig gesignaleerd op allerhande fashion weeks en is ze een groot voorbeeld en inspiratiebron voor heel wat PYT's (pretty young things) die van start gaan met het bloggen.

stylescrapbook-03 stylescrapbook-04

Hou haar maar in de gaten, wij voorspellen Big Time Blog Celebrity!

www.stylescrapbook.com

stylescrapbook-02

page loaded