Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: I want to be a Roitfeld

Door Patricia op 10.03.2011

Het is een klein wonder dat ik deze website pas vandaag ontdek, op een grijze donderdagochtend in mijn flatje in Londen, gezien mijn kleine obsessie voor Julia Restoin-Roitfeld. Moest ik eender wie zijn kleerkast mogen hebben, het zou die van Julia zijn. Misschien is het de "Franse chic goes New York"-factor, maar Julia ziet er steeds geweldig uit. In dingen die je ook effectief kan dragen (Yes, Anna Dello Russo, I'm thinking about you).

1_Julia_Restoin_Roitfeld_Robert_Konjic_roleplay_The_Crush_first_film

Dat ik niet de enige ben met een kleine zwak voor Julia wist ik al, maar dat er effectief een online archief te vinden is waar alle mogelijke info over Julia, haar moeder Carine en broer Vladimir (a.k.a de beau van Giovanna Battaglia) te vinden is, euh nee, dat nog niet! Hoog tijd dus om eens rond te neuzen op I want to be a Roitfeld!

03_carine_roitfeld_vogue_paris_office_le_corbusier_desk

Kijken in de kast, recepten voor de favoriete gerechten van de Roitfelds? You name it, they've got it. Volgens Julia is de site ook behoorlijk accuraat, zo vertelde ze gisteren in een interview: "It's quite amazing because it's really well made. But it's scary to see someone devote so much time.". Als je dus Croque Madame wil maken à la Julia, weet je waar je moet zijn. 

carine_roitfeld_Emmanuelle_Alt_New_Vogue_Paris_Editor_In_Chief

Van dezelfde blogger is er sinds 2011 ook I want to be an Alt. Hier hoef ik geen tekeningetje bij te maken zeker? 

page loaded