Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak Artist Studio

Door Michael op 06.03.2011


Rugzakkenmerk Eastpak heeft 10 creatieve Belgen aangesproken om hun eigen tassen te designen voor het Eastpak Artist Studio Project. Check het Belmodo.tv-artikel Eastpak & les Belges voor een volledig overzicht van de tassen. Ontdek welke tassen ontworpen zijn door o.a. Hermanos Inglesos, Discobar Galaxie, Jeroen Meeus, Kid Vanilla, Quinze & Milan en Veronique De Nijs. 

Je kan ook zelf de tassen gaan bewonderen vanaf maandag 7 maart 2011 t.e.m. vrijdag 11 maart 2011. Place to see is Expozone Transit telkens van 15:00 tot 18:00. Belmodo.tv ging alvast een kijkje nemen!Alle unieke Padded Pak'rs zullen worden geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat integraal naar het Rode Kruis. Een bod uitbrengen kan je doen via deze link.

Eastpak Artist Studio Bags
van maandag 7 maart 2011 t.e.m. vrijdag 11 maart 2011
Expozone Transit
De Coninckplein 21
2060 Antwerpen

page loaded