Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Alex Loves

Door Patricia op 26.02.2011

Ik volgde Alex Loves al een tijdje, maar de ontmoeting met Alexandra Vantournhout tijdens de voorbije London Fashion Week overtuigde mij van wat ik al vermoedde: de vrouw achter deze blog is een superwoman

Alex1

Niet alleen ruilde ze op jonge leeftijd België in voor Londen, ze bleef er ook plakken. Ze studeerde er aan London College of Fashion en heeft namen als Wallpaper en Louis Vuitton op haar cv staan. 

Alex2

Nu multitaskt ze zich een weg door het modebewuste leven en schrijft ze voor verscheidene magazines. De kers op de taart? Haar blog, waar ze al haar modelief en leed met ons deelt. Of toch niet helemaal, want Alex kiest ervoor om enkel te schrijven over dingen waar ze echt van houdt, vandaar Alex Loves. Stap in haar wereld vol persevents en backstage kijkjes, citytrips en nieuwe ontdekkingen, overgoten met een gezonde dosis humor en intelligentie. Een blog met veel inhoud, en zo heb ik ze het liefst.

page loaded