Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Ella and Louise

Door Angelique op 23.02.2011

Meer dan superfier zijn we als we het hebben over Ella & Louise. Dat is de jongste blog van onze eigenste Belmodo.tv addict Patricia. Ze runt de virtuele keet niet alleen, ze doet dat samen met haar zeer fashionable vriendinnen Marijs en Kim.

DSC_0207_2-pola-e1297349494507 kim-pola01-e1297348909727 DSC_0952-pola-e1297349339387 v.l.n.r. Patricia, Kim en Marijs 
aka Ella & Louise

Kim is zot van Parijs, Patricia heeft haar hart verloren aan Barcelona maar ook aan Londen en voor Marijs begon alles naar eigen zeggen in Kopenhagen... Wat een ongelooflijke meevaller zeg, zijn dat net wel erg fashion minded steden.

Ella_Louise_Patricia

Waarom je deze op en top Belgische blog met internationale allures in de gaten moet houden? Omdat de dames in kwestie veel in hun favoriete kosmopolitische oorden vertoeven en ze ons via het www. erg inspirerende en leuke hoekjes laten zien. Omdat ze een frisse kijk hebben op fashion en beauty land. Omdat ze erg mooie vaak ook grappige outfitposts publiceren. 

Ella_Louise_boots
Ella_Louise_Kim

En omdat het gewoon supertoffe madammen zijn.

page loaded