Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must Do… DesignMarkt

Door Tiany op 21.02.2011

Goed nieuws voor vintage freaks en mensen die houden van kuieren tussen al het moois van weleer. DesignMarkt pakt weer uit met een tweedaagse waarbij je de kans krijgt om onwaarschijnlijke design items te scoren en de nodige vintage furniture en co. 

Voor de vijfde keer organiseert Frederic Rozier zijn inmiddels befaamde markt waarbij je dus een mix krijgt van vintage (lees: betaalbare interieuritems en exclusieve stukken) en design aan outlet prijzen. Ideaal voor zij die op dit moment of binnenkort van plan zijn om een huisje/appartement in te richten.   

designmarkt-2011-02

Noteer alvast zaterdag 12 en zondag 13 maart in je agenda en rep je naar het ICC in Gent voor de overdekte versie van DesignMarkt.

designmarkt-2011-01

Kaarten
Zaterdag & zondag : 8 euro / voorverkoop 6 euro
Kinderen tot 12 jaar gratis
Voorverkoop Galerie Design 7 & via Fnac en Fnac.com

page loaded