Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DSGNRMRKT doet de pop up!

Door Michael op 19.02.2011

Dsgnrmrkt-Pop-upparcours-Hasselt-Belmodo.tv-1

DSGNRMRKT aka Designermarkt is een hippe en hedendaagse modemarkt die beginnend talent een duwtje in de rug wil geven. Het platform stelt met veel plezier zijn nieuwste project voor; het allereerste DSGNRMRKT Pop up-parcours. Van vrijdag 13 mei 2011 tot en met zaterdag 21 mei 2011 kan je in Hasselt jonge modeontwerpers ontdekken in verschillende pop upstores.

Elke pop upstore kan je terug vinden in bestaande shops, grote commerciële ketens tot zelfs het Modemuseum. De designers krijgen er een plekje toegewezen die ze zelf als een store-in-store kunnen stylen en inrichten. Ideaal om een nieuw opkomend talent te spotten dus.

De pop up's zullen makkelijk herkenbaar zijn door de displays. Daar kan je ook perfect info krijgen over het pop upparcours DSGNRMRKT. Enkele locaties zijn o.a. Paplou, het Modemuseum Hasselt, Clinic, La Bottega, Stijn Helsen en Dônum.

Ben jij een ontwerper die zijn eerste stappen zet? Zie je een pop upstore als de ideale gelegenheid om het publiek te laten kennismaken met jouw designs? Dan is er goed nieuws want je kan jouw inschrijven voor dit DSGNRMRKT pop upparcours en tijdelijk een pop upstore openen. Mailen doe je voor maandag 28 februari 2011 naar [email protected] 

DSGNRMRKT Pop upparcours
van vrijdag 13 mei 2011 tot zaterdag 21 mei 2011
www.dsgnrmrkt.com

page loaded