Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stockverkoop XL @ Modemuseum Hasselt

Door Michael op 16.02.2011

Het Modemuseum van Hasselt organiseert voor de 4de keer Stockverkoop XL. Afzakken doe je op zaterdag 19 maart 2011 voor een stockverkoop georganiseerd in samenwerking met een aantal exclusieve Hasseltse boetieks en designers. De centrale hal van het museum zal volledig gevuld worden tot een gigastockverkoop.

Stockverkoop-XL-2011-lente-zomer-editie-Modemuseum-Hasselt-Belmodo.tv-1

Deze editie nog méér plek, extra deelnemers en ruimere standen. De Spring/Summer versie met o.a. Et Moi, Quetin Schoenen, Optiek Putmans, Bond, La Bottega, Handsome, Helsen Ladies, Michael Verheyden en Yntimity. Kom dat zien dus! 

Verwacht je aan brands als Martin Margiela, Balenciaga, Paul Smith, Dior Homme, Armani, Etro, Burberry, Jill Sander, Marc Jacobs, John Galliano, Kris Van Assche, Tom Ford, Gucci, Dries Van Noten en Viktor & Rolf.

Om het nuttig aan het aangename te koppelen kan je die dag ook meteen een bezoekje brengen aan de nieuwste expo Alter Nature: The Future That Never Was. Toegang voor de stockverkoop en de expo is uitzonderlijk die dag aan €3. 

Cash only trouwens voor de stockverkoop.

www.modemuseumhasselt.be

page loaded