Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amble by Louis Vuitton

Door Michael op 11.02.2011

Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-10 Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-9

Louis Vuitton lanceert zijn allereerste iPhone applicatie Amble. De ultieme applicatie voor the chic traveller. Handig om tijdens je shoppingtocht doorheen tal van wereldsteden je weg te zoeken. Eenvoudig te downloaden via de Appstore.

Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-8 Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-7

Hoe werkt Amble dan precies? Met My Amble kan je makkelijk eigen notities maken met foto's, video of notes. Met Around Me kan je dan weer perfect hotspots traceren in de buurt van je locatie. Met eenvoudige aanwijzingen raak je veilig op je bestemming. Reken ook op een groot aantal places to be uit de Louis Vuitton City Guides. In Friends of the House Ambles vind je dan weer bevriende LV designers. 

Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-3

"See the world through the eyes of Louis Vuitton"

Je kan je eigen Amble ook uitbreiden door de Louis Vuitton City Guides aan te kopen op je iPhone. Nog meer fijne adresjes dus! Alles wat je ontdekt kan je very easy delen via email, Facebook of Twitter. De ideale manier dus om het reizen te vergemakkelijken.

Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-6 Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-5

Louis Vuitton is trouwens een pionier op vlak van digitale media. In 1997 lanceerde het al zijn eigen website en sinds enkele seizoenen startte het brand ook met live streaming van zijn modeshows en evenementen via Facebook. Met Amble verstevigt het zijn digitale positie als luxemerk.

Amble-by-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-1

Ook via de iPad kan je Amble gebruiken.

Amble is te downloaden via deze link.
www.louisvuittonamble.com

page loaded