Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tom Ford kruipt opnieuw achter de camera

Door Patricia op 08.02.2011

Na zijn succesvolle regiedebuut  A Single Man en zijn spectaculaire terugkeer als designer voor vrouwenkledij is Tom Ford weer helemaal klaar voor een nieuwe Hollywooduitdaging. Hij zal een remake maken van Roller Boogie, een film uit 1979, waarin rollerdisco fanaten vechten voor het behoud van hun schaatsbaan. De originele film krijgt alvast razend slechte scores op Imdb, benieuwd of Mr. Ford dat anno 2011 kan veranderen!

tomford2

Rumor has it overigens dat Ford dit seizoen zijn vrouwencollectie zal showen op London Fashion Week...Dit keer zou het gaan om face to face afspraken met maandelijkse glossies en net als vorige keer worden camera's gebannen. To be continued.

page loaded