Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie III preview

Door Angelique op 08.02.2011

Nog geen dik jaar geleden trokken de robots en hun Invasie van jonge ontwerpers van eigen bodem voor een eerste keer naar Brugge. In september vielen de creatievelingen met een nog groter succes Leuven binnen. Ondertussen komen er ook al creativo's uit Nederland mee en trekken ze voor een derde editie op zondag 20 maart naar Kortrijk. Deze keer is kunstencentrum Buda de place-to-be voor jawel alweer een topexpo van De Invasie.

De-Robot-door-Kaat-Pype_belmodo.tv  Els, Bert & Yves de robots achter De Invasie

De Invasie biedt jonge namen binnen de mode-en lifestyle wereld een mooi platform om hun werk te tonen en te koop aan te bieden. Zowel online via  www.deinvasie.be als op de expo zelf. 

De Invasie in video 

In de eerste episode van ons online Belmodo.tv-programma kan je trouwens kijken naar een reportage over De Invasie van Leuven. Je maakt er kennis met o.a. Black Balloon, Forêt Féerique, Lisa Colpaert en vele andere jonge modelabels.

Markante modenamen

Modenamen die je op zondag 20 maart zeker in de gaten moet houden zijn Heyniek, Charlotte Claeysier en Hannah Jacobs.

HEYNIEK_DeInvasie
Fantastische beenmode van de Noorderburen met  Heyniek. Man achter het verhaal is Niek Pulles. Een duizendpoot in design, film & fashion. Kaboem, wat een perfecte match! Oh ja die legwear knalt anders ook gigantisch.

Charlotte-Claeysier_DeInvasie
Charlotte Claeysier, jonge madam die het op de mannen gemunt heeft. Alleen knappe herenhemden in deze 'eenvoud-siert' collectie.

Hannah-Jacobs_DeInvasie
Hannah Jacobs, zagen we eerder al uitblinken op het Movement defilé van het Gentse Kask. De derdejaarsstudente mode heeft een zeer expressieve pen wat resulteert in een artistieke collectie, waar je niet kan naast zien.

Gloednieuw te ontdekken

Naast mode en interieur ontdek je helemaal nieuw op De Invasie van Kortrijk ook heel wat muziek en film. Je kan er gratis naar een mini-kortfilmfestival. En je krijgt er de muziekselectie te horen van An Pierlé & White Velvet en De Kreun: elk selecteren ze 5 CD's die te horen zullen zijn: Hong Kong Dong, Balthazar, Kiss The Anus of A Black Cat, Mary & Me,...

Belmodo.tv/Closet collab

Samen met de concept store en het platform voor jonge ontwerpers Closet (opening op donderdag 24 maart in de Volksstraat in Antwerpen) trekken wij ook naar De Invasie. Tot dan? 

De Invasie van Kortrijk  

kunstencentrum BUDA
Broelkaai 1b
8500 Kortrijk

Zondag 20 maart van 10:00 tot 17:00

page loaded