Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mode op Ecopop

Door Angelique op 07.02.2011

Afgelopen weekend kon je in Kortrijk Xpo naar de bio lifestyle beurs Ecopop. Bio betekent niet noodzakelijk geitenwollensokken en gaat al een tijdje hand en hand met onze branche: mode. Meer dan een match dus voor een Belmodo.tv terugblik op de tweede editie van Ecopop.

Eco e-shopping

Op Ecopop ontdekten we de Nederlandse webshop  watMooi

Ecopop_mode_watMooi

Eerlijk? Tuurlijk, wij zijn altijd eerlijk ;o) Deze online shop heeft echt nog niet de dosis coolness die een bio/eco/fashion e-boetiek zou kunnen hebben maar het verkoopt wel Misericordia. Bij ons is dit supercoole biobrand enkel te koop bij Haleluja in Brussel.

Eco modeshow

Een rock'n roll show vol ecomode, een eerste try-out met succes voor Ecopop.

 Ecopop_mode2 Ecopop_mode1 (foto's: Jozef Lievens) 

Eco Invasie

De komende Invasie trekt op zondag 30 maart naar Kortrijk en heeft iets met ecovernieuwing. Ecopop was dan ook de ideale locatie en setting voor een preview van De Invasie III

Ecopop_mode_Invasie3 Ecopop_mode_Invasie1
Ecopop_mode_Invasie2

Op zondag 20 maart zullen alle deelnemende jonge ontwerpers ook hun gastopdracht rond ecovernieuwing tonen. Bijvoorbeeld, de ladies van Blach Balloon ontwierpen het topaccessoire de eco-airco. Binnenkort krijg je hier op Belmodo.tv een uitgebreide 'De Invasie van Kortrijk' preview. Noteer de datum maar al in je agenda! 

Ecopop belooft nog meer eco fashion volgende jaar. Okido, super! We zijn benieuwd en houden je op de hoogte.

page loaded