Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Brunette Blogging

Door Patricia op 14.01.2011

Wij Belgen komen traag op gang als het op fashion blogs aankomt, maar we komen er wel. Bewijs daarvan is onder andere het frisse Brunette Blogging, een website die sinds augustus onze harten steelt. 

112 13

Kim is een jonge schone van Vlaamse bodem die naast het afwerken van haar thesis Brunette Blogging gebruikt als platform om haar passie voor mode de wereld in te sturen en te oefenen voor haar toekomstige droomjob als modejournalist. Brunette blogging barst van de outfitposts, inspiratie en leuke links, maar waarvoor je vooral moet afzakken naar de site zijn de kritische artikels. Zeer aangenaam om lezen en eens iets anders dan de doorsneekost! Een paar van mijn favorieten zijn " Five phases of blogging" en " The famous blogger effect". Veel potentieel!

26

page loaded