Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Canned Fashion

Door Patricia op 03.01.2011

Ik kwam Canned Fashion tegen op één van de vele streetstyle blogs die ik volg en kwam terecht in de wereld van Natalie Hughes. Natalie woont in Londen, is schrijfster by day, en houdt van verkleedpartijtjes en illustreren by night. Bij het ontdekken van deze blog las ik 'm van voor naar achter, want Natalie's illustraties in combinatie met haar grappige schrijfstijl werken nogal verslavend.

portabelloweekend014 002natalielucy_wt10wp

Natalie is een fashionista met beperkt budget en combineert als geen ander. Haar voorliefde voor 70's style, felle kleuraccenten en perfecte kapsel maken haar een easy target voor straatkiekjes, en zo kwam ze onder andere al op The Sartorialist en  Citizen Couture. Het enige minpuntje? De updates mogen soms wat regelmatiger! 

chanelss10small

page loaded