Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

All I Want For Christmas is New Year’s Day

Door Michael op 27.12.2010

Hurts-muziek-Belmodo.tv-4

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ... al bijna een jaar spookt het nu en dan door mijn hoofd om mijn toenmalige ontdekking Hurts mee te delen. Namelijk het Britse muzikale duo Theo Hutchcraft & Adam Anderson. De eerste is zanger en de 2de bespeelt de synthesizer. Inderdaad Hurts is een elektropop formatie die ongelooflijk stylish voor de dag komt. De mannen hijsen zich namelijk altijd een keurig pak en hebben zich een enorm afgemeten look toegewezen. 

Hurts-muziek-Belmodo.tv-2 Hurts-muziek-Belmodo.tv-3

Classy, trendy, fascinerend en brilliant zijn zowel hun outfits als hun muziek. Wil je opnieuw naar de tijden van de goeie songs van de Pet Shop Boys of Ultravox? Dan zijn Hurts jou ideale partner in music bizz. Naast een afgelijnd imago krijg je songs van een uitmuntende kwaliteit met prachtige lyrics en heerlijke muziek. Sinds enkele maanden is hun debuutalbum Happiness uit met songs als Better Than Love, Wonderful Life en hun nieuwste single All I Want For Christmas is New Year's Day

Hurts-muziek-Belmodo.tv-1

Omdat we perfect in de mood moeten raken voor de komende holidays alvast deze toepasselijke muziek. Perfect gehezen in een meer dan stylish en smetteloos pak. When fashion & music collide, geniet van Hurts!

www.informationhurts.com

page loaded