Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Burlesque: the movie

Door Michael op 23.12.2010

Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-7

Burlesk is hotter dan hot! Het moest er dan ook ongetwijfeld van komen dat er een Hollywood prent over verscheen. No offence, Belmodo.tv likes de burlesk style natuurlijk. Ook al is Burlesque een typische Hollywoodfilm én spelen bovendien niemand minder dan Christina Aguilera en ... ohja het kan nog erger ... Cher de hoofdrollen. Maar soit weg met die vooroordelen en geniet mee van de stomende pakjes, subtiele dansmoves en vooral fashion fashion fashion.

Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-6
Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-3 Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-2

Burlesque vertelt het verhaal van Ali (Christina Aguilera) afkomstig van een klein onbekend stadje, die richting Los Angeles trekt voor het grote avontuur. Daar komt ze terecht in The Burlesque Lounge. Ze werkt er als serveuse voor eigenares Tess (Cher). Al snel raakt ze geobsedeerd door de groteske kostuums en gewaagde choreografieën. En je ruikt het al, Ali doet er alles aan om de ster van de tent te worden en ... ja ze slaagt er ook in! Dus pretentieloze film met héérlijk veel muziek maar vooral enorm veel burlesk mode. Dus is't niet voor de film dan is't voor de kleding grin let's get inspired.

Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-5
Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-4 Burlesque-The-Movie-Belmodo.tv-1

Burlesque speelt vanaf nu in de Belgische filmzalen.

www.burlesquethemovie.com

page loaded