Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jong Bloed designer expo VII

Door Angelique op 01.12.2010

Ook dit jaar is Jong Bloed weer de place-to-be om superoriginele Kerstcadeaus te scoren. Alles draait om originele en betaalbare creaties van eigenbodem. De Gentse juweelontwerpster Elisabeth Leenkneght is de bezielster van deze Kerstexpo. Ze zorgt met Jong Bloed al voor de 7de keer voor een mooie etalage waar talent van eigen bodem hun werk tonen en verkopen. We like that kind of love! 

WIE & WAT 

Jong Bloed expo met designers van eigen bodem en hun creaties zoals accessoires van Elisabeth Leenknegt zelf, glasblaas/kunstwerk van haar papa Jan, wollen sjaals en mutsen van Roos Vandekerckhove, kunst van Eveline Ester Thijs, keramiek van Fou de Feu, meubels van Fer et Dubois, artistiek werk van fotografe Emilie Vercruysse, handtassen van ontwerpster Hanne Beutels en maatwerk van Miss Boule.

jongbloed3 jongbloed2 jongbloed1

WANNEER 

zondag 5, 12 en 19 december van 10:30 tot 17:30

WAAR   

De Oude Zeepfabriek (Glasjuweelatelier)
Fostierlaan 10
9600 Ronse 

INFO 

check hier de facebook pagina van Jong Bloed

page loaded