Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Run the DJ: tonight!

Door Lies op 21.10.2010

1

Vanavond kan je in het kader van de wereldwijde Nike Campagne 'Run Unleashed', een origineel parcourtje lopen in Antwerpen City. Om 23u vertrekt de hele bende aan Café d'Anvers, begin-en eindpunt van de route van 7 km. Tijdens de run kan je via je headphones luisteren naar een live set van een DJ, die achteraf lustig verderdraait in Café d'Anvers. 

Run Unleashed staat voor ongeremd en op een originele manier lopen: waar je wil, wanneer je wil, hoe je wil en met wie je  wil. Hoe weet je wie, wanneer en waar er gelopen wordt of zoek je leuke routes? Op facebook.com/nikerunningbelgium kan je alle runs bekijken, afprinten, sharen, zelf creëren en vrienden uitnodigen om mee te lopen. Dat is nogal eens social media, zeg!

Alle Take Antwerp-activiteiten zijn 24/7 volgen op: facebook.com/nikerunningbelgium. Hou deze pagina in de gaten en ontdek hoe de lopers Antwerpen innemen!

Go go go!

page loaded