Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Discovering Nivea @ Marokko

Door Michael op 21.10.2010

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-11
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-5 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-6
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-10

Vorige week mocht Belmodo.tv richting Marokko, meer bepaald Marrakesh & de kuststad Essaouira, en dat op uitnodiging van Nivea. Het beauty brand viert in 2011 zijn 100ste verjaardag en stelde al zijn nieuwste beauty producten voor.

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-20 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-27 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-26

Nivea start binnenkort met een volledig nieuw gamma in het teken van natuurlijkheid en puurheid onder de noemer 'Pure & Natural'. 95% van de ingrediënten van deze producten zijn van natuurlijke oorsprong. De producten variëren van Nivea Visage, Nivea Body, Hand, Nivea Make Up tot Nivea Baby

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-25
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-23 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-22

Hoofdbestanddeel van al deze producten is biologische arganolie. Deze bijzondere olie zit vol hydraterende vetzuren & anti-oxidanten. Laat nu net die arganolie uit Marokko komen en je weet meteen waarom we richting zon & Marokkanse lekkernijen vlogen. wink

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-24
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-16 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-9
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-19
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-17 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-18

Arganolie wordt ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Tal van arganbomen groeien trouwens overal in de buurt van Essaouira, een stad getooid in wit & blauw. Jaja, de kleuren van Nivea. De streek is door de kostbare arganbomen dan ook door de Unesco geklasseerd als Werelderfgoed. 

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-21

De olie van de arganboom wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de boom. De olie wordt meestal geproduceerd op traditionele wijze. Elke noot laat zich kraken en de pit wordt eruit gehaald. Voor 1 liter olie zijn minstens 12 uur werk nodig én 30 kilo vruchten.

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-14 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-12

Studies tonen trouwens aan dat arganolie gedurende uren op je huid blijft en de huid duidelijk zacht en soepel maakt. 

Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-4
Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-2 Marrakesh-Nivea-Belmodo.tv-1

Enjoying Marrakesh & slapen in het vette BAB hotel. Hip, modern en vooral hééééééééérlijk interieur! Check ook zeker het overzicht op Belmodo.tv met alle nieuwe Nivea producten!

page loaded