Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

First Words in Fashion

Door Michael op 18.10.2010

Modo-Brussels-Parcour-2010-Belmodo.tv-2

Zin om nieuwe places to be te leren kennen in Brussel? Wel dan is het Modo Parcours 2010 dé ideale gelegenheid. Vanaf vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober 2010 kan je in de buurt van de hippe Dansaertstraat terecht voor de 10de editie van dit Brusselse mode-event. 

Met de titel 'First Words in Fashion'kan je kennis maken met tal van luxueuze boetieks én grote namen, maar ook tal van jonge ontwerpers, uit de Brusselse mode. Dit jaar staat het event onder leiding van Tony Delcampe van La Cambre Mode(s). Het gekozen thema vraagt aan elke designer om een woord uit het technische jargon creatief in te vullen aan de hand van minstens 3 silhouetten.

Modo-Brussels-Parcour-2010-Belmodo.tv-1

Ontwerperstalent die dit jaar deelnemen zijn o.a. Annemie Verbeke, Cathy Pill, Christa Reniers, Christophe Coppens, Conni Kaminski, Girls From Omsk, Jean-Paul Lespagnard, Jean Paul Knott, Kim Stumpf, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, Mademoiselle Jean, Monsieur Bul & Sandrina Fasoli. Verwacht je aan 60 tentoonstellingsruimtes waar de designers meestal zelf aanwezig zijn. Tijdens de nocturne vrijdag mag je trouwens rekenen op tal van optredens en véééééél cocktails.

Voor deze modieuze gelegenheid kan je ook een selectie van het beste werk van de studenten van het 1ste en 2de jaar stylisme van La Cambre Mode(s) bezoeken. Place to visite is De Elektriciteitscentrale, trouwens ook het vertrekpunt van het Modo Parcours 2010. De beste installatie wordt bekroond met een geldprijs van €2500 d.m.v. publiekstemmen.

Praktische informatie

De Elektriciteitscentrale
Sint Katelijneplein 44
1000 Brussel
02/279.64.52
www.deelektriciteitscentrale.be

vrijdag 22 oktober van 11:00 tot 22:00
zaterdag 23 oktober van 11:00 tot 18:00
zondag 24 oktober van 11:00 tot 18:00

Ticket & programma kosten samen €8
www.modobrussels.be

page loaded