Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Ghent Street Style

Door Michael op 18.10.2010

Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-1

Opgepast Gentenaren en al zijn bezoekers want sinds kort liggen er 2 bloggers op de loer. Ghent Street Style is de allernieuwste streetstyle fotoblog. Wees dus gewaarschuwd wanneer je snel 's ochtends naar de bakker rent voor wat koffiekoeken dat je haren in de juiste plooi liggen en je outfit op en top is!

Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-9 Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-10

Creatieve breinen achter Ghent Street Style is het koppel Bram Laebens & Karen Moreaux. Koppel want in het echt zijn ze ook lovers hoor. Op vrijdag 30 april waren ze 5 jaar samen en als geschenk aan elkaar hebben ze hun passies laten samensmelten en hun eigen blog gestart. 

Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-8 Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-6 Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-2

Ghent Street Style wordt een paar keer per week gevoed met nieuwe beelden van stijlvolle mensen die ze tegenkomen in de Gentse straten. Telkens met een kort overzicht van merken & shops waar je alles kan scoren. Elke 3 maand belonen ze trouwens iemand van hun 'modellen' die ze op hun website hebben gezet met een gratis fotoshoot.

Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-7 Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-11 Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-3
Karen & Bram van Ghent Street Style

Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-5 Ghent-Street-Style-Belmodo.tv-4

Vanaf nu dus strike a pose wanneer je in Gent rond loopt & check daarna Ghent Street Style.

Wil je nog meer blogs zien op Belmodo.tv, klik dan hier!

page loaded