Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Voor op de koffietafel

Door Patricia op 16.10.2010

1. The Boot - Bradley Quinn

Boots

Ik heb een obsessie voor schoenen in het algemeen en laarzen in het bijzonder. Ik kan gewoon niet stoppen met laarzen kopen. Daarom dacht ik mijn focus eens op een natuurlijke wijze te verleggen richting een boek over laarzen. Een mens moet ergens beginnen... In The Boot vind je alle mogelijke informatie over de laars: van de geschiedenis van de laars tot foto's van een aantal van de mooiste exemplaren ter wereld. Me like!
Meer info Hier!

2. American Dior - Kate Betts

amdior

Een uiteenzetting over Christian Dior en waarom hij zo mogelijk in de Verenigde Staten nog meer invloed had dan in Frankrijk. Was vorig jaar handig geweest voor mijn "New Look + cinema" thesis, maar is ook leuk leesvoer zonder verplichtingen.

Meer info hier!

3. Shopping Architecture Now! - Philip Jodidio

architectureshops

Je kent Taschen's Architecture Now? Mooi. Je kent Taschen's Fashion Now? Check. Combineer deze twee en je krijgt the top of the shops, a.k.a. de mooiste retail ruimtes ter wereld. Nu nog een ton geld en een wereldreis.

Info? Hierzo!

Alle titels zijn te vinden op Amazon.
page loaded