Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Proudly presenting: In(no)vaded @ Interieur

Door Angelique op 12.10.2010

We lieten jullie hier al een tijdje geleden weten dat de Black Balloon ladies de kostuums van Interieur Kortrijk 2010 hebben ontworpen. Wel nu hebben we nog nieuws over het designerduo. Want op woensdag 20 oktober trekken we samen met hen én De Invasie naar Interieur in Kortrijk.

Waarom? Daarom ;o)

BlackBalloon_Innovaded_groot

© Photo: Laurens De Geyter
© Graphics: notooarty.be

Flexpo BLACK BALLOON IN(NO)VADED

20/10 at Forum INTERIEUR 2010 (22nd International Design Biennale Kortrijk).

Cléo Baele & Sarah Bos are Black Balloon. Together they create their own universe, the world of Black Balloon: a trendy label of clothing, shoes and accessories for men and women, inspired by music and emotion.

This flexpo is the result of a collaboration of Black Balloon, Belmodo.tv and De Invasie. It shows the exciting energy of mixing media, fashion and design. Belmodo.tv is an online fashion magazine, bringing you the next new level with Tiany Kiriloff's online tv-show. De Invasie shows warriors from its platform, created to support young Belgian and Dutch Designers. Black Balloon was among the first warriors of De Invasie.

If you want to come, let us know! [email protected] 

page loaded