Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv avant-première: the day after

Door Angelique op 21.09.2010


Gisteren hielden we onze  Belmodo.tv avant première night ter lancering van de documentaire Yves Saint Laurent: L'Amour fou en 't was een fantastisch fijne avond vol vol vol fashion moments.


We trokken met de hele Belmodo.tv crew en onze winnaars naar Cinema Cartoon's in Antwerpen. Ongetwijfeld de gezelligste bioscoop van het land. We palmden samen de zaal in en konden genieten van het verhaal over het leven en werk van de meest spraakmakende couturier allertijden.


De documentaire brengt echt een kijk op het leven van YSL vanuit een zeer sterk standpunt, dat van zijn geliefde Pierre Bergé. 1 ding is duidelijk, naast de glitter & glam van de high fashion scene was hun leven samen dikwijls heel hard. Leven en werken met de grootmeester was duidelijk niet altijd een happy story. Rode draad door de retrospectieve is ook de veiling van de gigantische kunstcollectie van Yves en Pierre... Een zeer fascinerende film die je als fashion lover echt moet gezien hebben. Yves Saint Laurent: L'Amour fou is te zien vanaf morgen woensdag 22 september in Cartoon's Antwerpen. Voor de andere Belgische zalen check je best even  de site van ABC Distributions.


Belmodo.tv-AP-Yves-Saint-Laurent-Antwerpen-21 Belmodo.tv-AP-Yves-Saint-Laurent-Antwerpen-22

We hadden gisteren een zeer fijne avond, we maakten onze Belmodo.tv lovers dan ook nog eens extra blij met must-have Kipling tassen én de Swatch Colour Codes horloges! Voor herhaling vatbaar, hou ons dus in de gaten ;o)

page loaded