Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DSGNRMRKT Modemuseum Hasselt & ons Damart’ke

Door Angelique op 10.09.2010

Zaterdag 2 oktober wordt Modemuseum Hasselt 1 grote jonge talentenmarkt. Het Modemuseum zal die dag bevolkt worden door ontwerpers die betaalbare en exclusieve outfits tonen en verkopen en nieuwsgierigen natuurlijk.

DSGNRMRKT-groot

Jonge modetalenten  

Een paar supermooie bekende en nog zeer aangename onbekende modenamen: Black Balloon, Daisy Kroon, Fôret Féerique, Gewoon Lies, Irene Heldens, Lore Langendries, Made by Chickies, Majo Rey, My Daily Wood enTi + Hann.

My_Daily_klein Majo_Collection_Melancholy_klein
Daisy-Kroon_klein chickies_klein

Bied op ons Belmodo.tv Damart'ke

Heel erg plezant zijn de 'Damart'kes die DSGNRMRKT gaat veilen voor Think-Pink om borstkanker op een originele manier onder de aandacht te brengen. Damart stelt onderlijfjes ter beschikking van een aantal Belgische artiesten die carte blanche krijgen om de Damart’kes te lijf te gaan met verf, schaar en allerhande materiaal dat tot hun verbeelding spreekt. 

Het resultaat? Een stel prachtexemplaren die tijdens DSGNRMRKT geveild zullen worden ten voordele van Think-Pink, de organisatie voor borstkankerpreventie. Oktober is niet voor niets borstkankermaand! 

Doen helemaal mee aan deze zeer fijne actie: Stijn Helsen, Michaël Verheyden, Cesar Casier, Murielle Scherre, Marcel Vantilt, Delphine Boël, De Jeugd van Tegenwoordig én wij inderdaad je kan ook bieden op ons Belmodo.tv marcelleke, cool hé ;o)

Wil jij zo'n gecustomized Damart’ke bemachtigen? Breng je bod uit vanaf zaterdag 25 september via www.dsgnrmrkt.com of ga langs in het Hasseltse Modemuseum op zaterdag 2 oktober waar de onderlijfjes om 16:00 uur onder de hamer gaan. Sla dat spaarvarken de kop in voor fashion en het goede doel!

DSGNRMRKT

Zaterdag 2 oktober van 10:00 tot 18:00 

Gratis inkom  

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt

page loaded