Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Momu Party with Stephen Jones and… Tavi!!

Door Lies op 08.09.2010

Gisterenavond werd het lintje van de expo van Stephen Jones in het Antwerpse Momudoorgeknipt. En niemand minder dan Tavi, je weet wel, dat 13-jarig dametje met haar blog en front row seats op elke show, mocht dat doen! Ook vandaag brengt ze de dag nog door in the Belgian fashion capital (wie weet kom je haar wel tegen!), en wat ze gisteren deed lees je al op haar blog. Het is trouwens haar allereerste bezoek aan Antwerpen, en she loves it, so she said.

Champagne was good, people were nice en vooral het feit dat wij op de foto staan met Tavi maakt van mij een zeer gelukkig maske vandaag! Ah ja, ook Mr Jones himself kwam even voor mijn lens staan! Kijk maar!

11
7 1
3
5
10 2
Belmodo.tv'ers Michael et moi, samen met onze party partners in crime, dé stadsgids van Antwerpen Tanguy Ottomer en BFF Tania!
And last but NOT least: TAVI met een hoedje van Stephen Jones uiteraard. Ze is zo lieeef!
4

Check het volledige verslag van de tentoonstelling Stephen Jones & het accent op mode!

page loaded