Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rue Blanche Antwerpen zet kunstenaar in etalage

Door Michael op 07.09.2010

Rue-Blanche-Bert-Dankaert-Belmodo.tv

De Antwerpse vestiging van Rue Blanche zet vanaf oktober 2010 elke maand een kunstenaar in de spotlight in hun etalage. De shop in de Leopoldstraat wil op die manier de bezoekers verrassen en hen laten kennismaken met de artistieke ideeën van enkele artiesten uit de Belgische kunstwereld. Niet alleen de etalage zal worden ingepalmd ook de rest van de winkel krijgt een artist make-over.

Curator van het hele gebeuren is Machteld Bernaert van Rue Blanche. De eerste kunstenaar is Boy & Erik Stappaerts. Nadien krijgen je nog o.a. Bert Danckaert, Annemie Van Kerckhoven en Guillaume Bijl te zien.

page loaded