Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Magazine curated by Giambattista Vali

Door Michael op 06.09.2010

Giambattista-Valli-A-Magazine-1

De curator voor de 10de editie van het A Magazine is gekozen. Niemand minder dan Giambattista Valli zal de teugels in handen houden voor deze editie die in november te verkrijgen zal zijn. Giambattista laat zijn licht schijnen op de vraag "What is beauty?". Het magazine zal bijdragen bevatten van o.a. Chiara Clemente, Nan Goldin, Louise Bourgeois, Lucio Fontana, David Hicks, Corinne Day en Richard Avedon.

Giambattista-Valli-Belmodo.tv

Wie is Giambattista Valli?

Giambattista Valli is een designer uit Italië maar werkt vanuit Parijs. Daar creëert hij kleding voor zijn eigen collectie. Zijn ervaring deed hij op bij o.a. Fendi & Emanuel Ungaro. Verder ontwerpt hij nog tal van accessoires en werkt vaak samen met tal van andere labels. Giambattista Valli is een veel gekozen brand onder celebrities. O.a. Penelope Cruz, Sarah Jessica Parker, Charliez Theron, Natalie Portman & Tilda Swinton kiezen voor zijn designs.

Giambattista-Valli-curator-A-Magazine-2

A Magazine zal in print versie verschijnen in november en voor de iPad-lovers komt er ook een speciale versie voor de iPad. Vanaf 10 oktober 2010 kan je de digitale versie trouwens al online bekijken!

Alle andere voorgaande edities kan je trouwens ook nog online bekijken. Klik hier voor A Magazine Curated By Online. De voorgangers waren o.a. Maison Martin Margiela, Proenza Schouler, Kris Van Assche, Yohji Yamamoto, Véronique Branquinho en Haider Ackermann.

page loaded