Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: you know you can’t Rome without Cesar

Door Lies op 04.09.2010

3

Ons favoriete Belgische topmodel is not a lady, oh no, it's a boy: it's Cesar Casier. Deze sympathieke Hottie McHot woont ondertussen al eventjes in New York, waar hij werkt aan zijn modellencarrière. En dat gaat vlotjes: shoots voor Zara, Dsquared, Armani Jeans, Elle etc. en shows voor Gianfranco Ferre, YSL, Galliano, en many many more...

Je kan zijn belevenissen en beslommeringen volgen op thecesarsalad.blogspot.com, Cesar's very own blog. Weet je wat er zo leuk is aan Cesar's blog? Hij is onwaarschijnlijk bescheiden, grappig, cute en levensecht, ook al staat hij op de foto naast let's say Lara Stone. Top!

4

1

6

2

5

page loaded