Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Out & about met Club Med

Door Tiany op 13.08.2010

Some girls have all the luck...en om een of andere reden heeft de kosmos beslist dat ik dit jaar de eervolle titel van Club Med ambassadrice mag dragen. Op de to do list staat voornamelijk op reis gaan naar de verschillende Club Med dorpen wereldwijd, een mens zou van minder dood gelukkig worden. Dit heugelijke nieuws en de 60ste verjaardag van het holiday fenomeen kon niet anders dan gevierd worden. En dat gebeurde dan ook op zeer toepasselijke wijze tijdens een all white party in de Knokke Out in Knokke. 

clubmed-03

clubmed-04 clubmed-05

All White en hoeden ontwerpster Fabiennen Delvigne in een van haar creaties

clubmed--02

Club Med Ceo Henri Giscard d'Estaing & Club Med delegatie

clubmed-01

Listen Up Barbara Soens, Elle lady Anne P & me

clubmed-06

All White dress: een aanwinst van het net...

page loaded