Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dolce & Gabbana The Movie

Door Michael op 12.08.2010

louise-bourguoin-dolce-gabbana-468x216

Na Yves Saint Laurent is het tijd om de volgende film & fashion samenwerking bekend te maken. Domenico Dolce & Stefano Gabbana zullen op dinsdag 7 september hun allereerste filmproductie de wereld in sturen. Onder de naam ' Quando, Quando' zal de film in de zalen lopen. Dat is wat er op dit moment verondersteld wordt, maar alles blijft eigenlijk onduidelijk.

De heren richten een eigen filmbedrijf op met de naam Dolce & Gabbana Motion Pictures. Quando Quando is zwart-wit en speelt zich af in de jaren '50. Een Italiaanse vrouw compleet gehuld in kant wordt nagefloten door talloze mannen ... Dolce Madonna, de muze van het modehuis, is het in ieder geval niet ... maar wie weet zien we ze wel ergens op de achtergrond de afwas doen! 

6a00e54fb7301c883401348616abef970c-800wi

Maar het blijven allemaal geruchten en niets raakt officieel bevestigd. Het zou hier ook namelijk over een pure promovideo kunnen gaan? Afgelopen dagen circuleerde het filmpje online, maar op dit moment is niets meer te zien op Youtube omwille van een claim van Bacardi/Martini. Vermoedelijk gaat het dan ook om een promovideo voor Martini Gold by Dolce & Gabbana

Alweer een luchtbel doorprikt! wink De real thing is dus online onvindbaar, gelukkig hebben we dit zoethoudertje ondertussen ...

page loaded