Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

YSL in de bioscoop

Door Angelique op 10.08.2010

Vanaf woensdag 22 september kan je bij ons naar de YSL-film. Yves Saint Laurent: l'Amour Fou is een glamoureuze documentaire over leven en werk van de modekoning en kunstcollectioneur.

ysl_berger_movie Mister 'best logo ever' YSL met zakenpartner én levensgezel Pierre Bergé

De modeprent toont veel authentieke beelden en interviews en neemt je mee door het leven en werk van Yves Saint Laurent en Pierre Bergé. YSL overleed in 2008, ook meteen het moment waarop Pierre afstand doet van hun gezamenlijke kunstcollectie. De veiling van deze indrukwekkende collectie is het uitgangspunt van de documentaire. Regisseur van dienst is fotograaf en plastisch kunstenaar Pierre Thoretton. Fashionlovers, dit is dus een must-see movie! 

page loaded