Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Glamourai

Door Patricia op 09.08.2010

Serious girl crush hier, en wel op The Glamourai. Ze combineert patronen als geen ander en heeft een gezichtje dat met elk kapsel, elke zonnebril en elk juweel lijkt te staan. Ze past op geen enkele manier in het nieuwe minimalisme, lapt zowat elke stijlregel aan haar laars en komt er nog mee weg ook. The Glamourai is eigenlijk Kelly Framel, een Amerikaans styliste/juwelenontwerpster die momenteel in Brooklyn woont. De sleutelelementen in haar look zijn grote juwelen, speciale zonnebrillen en veel vintage. Zelf omschrijft ze haar stijl in een interview met Time Out Magazine als "Palm Beach Eccentric", ze houdt ervan zich te kleden al een half gekke grootmoeder, moest die in het lijf van een twentysomething zitten. Dit klinkt misschien afgrijselijk, maar ziet er prachtig uit. Dat vinden ook de mensen van het tassenmerk Coach die Kelly vroegen om een tas te ontwerpen. If you like what you see, ga dan zeker eens een kijkje nemen op shop.theglamourai.com of Shrimpton Couture, waar ze Kelly's juwelen verkopen! 

glamourai_yellowbrick7w glamourai1

glamourai3

page loaded